Inspirace do kuchyně

Michaela Landová
Vždy mě fascinovaly zahraniční food blogy o pečení a tak jsem si před lety taky jeden založila. Je zaměřený výhradně na sladké pečení a mojí prioritou jsou podrobné a srozumitelné návody, tak aby to podle nich zvládl upéct opravdu každý.

Foodblogerka, lektorka cukrářských kurzů Michaela Landová

Míša Landová je oblíbená cukrářka, autorka blogu www.vikendovepeceni.cz a lektorka cukrářských kurzů pro začátečníky. Její recepty na sladkosti jsou podrobně a srozumitelně sepsány, tak aby je zvládl i úplný amatér. Přesvědčit se o tom můžete také v její první knize, která je navíc doplněna o nádherné fotografie.
Setkat jste se s ní mohli v druhé řadě pořadu Peče celá země, kde působila jako porotkyně. Kromě toho je také velkou milovnicí makronek a ráda vás do jejich přípravy zasvětí na svých kurzech.

Zpět na všechny autory receptů
Koupit můžete potraviny z farem a biofarem, občas  designové oblečení, keramiku, umělecko-řemeslné artefakty, sejít se tu s přáteli na kávu,…
Přečíst celý článek
Jedno z prvních pražských farmářských tržišť v ČR. Krásné místo v centru Prahy, na kamenném břehu řeky Vltavy. Více než…
Přečíst celý článek
Kromě čerstvých a zdravých potravin na trhu přibývají stánky s originálními dárky. V úterý třeba přijede pan Burian a nabídne…
Přečíst celý článek
V listopadu na našich farmářských trzích Heřmaňák, Kubáň a Náplavka můžete také zakoupit: česká jablka i hrušky v konzumní zralosti, různé dýně (Hokkaidó speciálně na podzimní polévky), lesní houby, med a koření, klíčky a bylinky, bylinková pesta, vázané a hrnkové květiny a krásné podzimní věnečky. Dále nakládané zelí, zelné saláty, kimči a okurky. Samozřejmostí je maso a zvěřina, vejce typu "1", čerstvé sladkovodní i mořské ryby, uzené ryby a nejrůznější rybí saláty a speciality a mnoho dalšího…