Každé vaření začíná nákupem. Nejzábavnějším místem pro takový nákup vždycky byl a je TRH. Jídlo je tím skutečným klíčem k dlouhému a radostnému životu. Proto mám radost, že mohu přispět k tomu, aby farmářské produkty do kuchyní přinášely radost z dobrého jídla a také připomínku tradičních receptur.
Pokud Vaši náladu zlepší některý z mých receptů, nemohla jsem si přát víc
– potěšení je na mé straně.
Šárka Erb Škachová Gurmanka.cz
Foodblogerka Šárka Erb Škachová
Vařím s láskou, neboť to je jediná ingredience, která mi v kuchyni nikdy nedojde. Pokud to sama nedopustím. A protože znám potenciál i jiných slavnějších kuchyní, o to víc dokážu ocenit tu naši českou. Sama sebe bych označila za čistokrevnou Foodloverku, neboť chystat dobré jídlo z dobrých surovin, nezapomínat na staré tradice a obětovat této vášni spoustu času, to je životní styl, který mi vyhovuje. Jinak bych to nemohla dělat tak dlouho.
Zvu Vás na mé stránky/ Foodblog, který má trvání již od roku 2006. Nejprve to byla Šárčina škola vaření na Blog.cz, poté jsem zprovoznila stránky Gurmanka.cz. Vydala jsem dvě kuchařské knihy – Rande s gurmánkou (nejen) v české kuchyni a Kuchařku ze vsi. Možná už se za ta léta známe, možná máte doma mé knihy, možná to bude nová známost. Věřte, že potěšení je na mé straně a díky za Váš čas i za Vaše sympatie. Dobré jídlo dělá dobrou náladu, dobrá nálada zase produkuje dobré myšlenky. Zvu Vás na mé stránky/ Foodblog, který má trvání již od roku 2006 Gurmanka.cz – O lásce k jídlu a životu