Inspirace do kuchyně

Linda Müllerová
Můj blog „A co teda jíš“ je především odpovědí na jednu a tu samou blbou otázku, kterou slyším pokaždé, když se někomu svěřím se svými stravovacími návyky. Ze začátku mě bavilo si s lidmi povídat o tom, co jím, jak dlouho jsem vegan a proč. Jenže to bylo před šesti lety. Když se mě někdo zeptá dneska, většinou jen hodím držku a jdu dál.

Foodblogerka, autorka kuchařky A co teda jíš Linda Müllerová

Linda Müllerová je veganka, autorka blogu A co teda jíš
Sama sebe představuje: Nesnažím se  vytvářet typický foodblog. Vlastně ani nemůžu, protože: Nejsem gurmán ani kulinářský mág.
Prostě mi jde hlavně o to lidem dokázat, že vegani už dávno nejí jen chleba s hořčicí. A pokud se bude někdo inspirovat k veganství a ušetří mě pár zbytečných „A co teda jíš?“, budu jen ráda.
Nikdy jsem nebyla na kurzu francouzské kuchyně nebo makrobiotiky.
Nemám předplacený žádný časopis o vaření.
Mám doma tři kuchařky a koukám jen do té svojí.
Neorientuju se na české foodblogové scéně (jestli tu něco takového je).
Nebaví mě dělat z receptů rádoby vtipné povídky. Cílem je zjistit, z čeho to je a jak to udělat. Jedna fotka stačí.
Nechodím do hipsterských kaváren, kde mají kočky.
Nechodím do michelinských restaurací, kde nesmí mít kočky.
Neúčastním se pikniků, marketů, workshopů a obecně akcí, kde lidi hulí.
Nejsem nutriční specialista a netuším, kolik čeho bych měla denně sníst.
Prostě mi jde hlavně o to lidem dokázat, že vegani už dávno nejí jen chleba s hořčicí. A pokud se bude někdo inspirovat k veganství a ušetří mě pár zbytečných „A co teda jíš?“, budu jen ráda.

Zpět na všechny autory receptů
  Jedno z prvních pražských farmářských tržišť v ČR. Krásné místo v centru Prahy, na kamenném břehu řeky Vltavy. Více…
Přečíst celý článek
Přituhuje, ale naši farmáři a prodejci Vám statečně dál nabízejí svoje zboží. Přijďte! Ve všední dny se budou Zelenina Kloubských…
Přečíst celý článek
V prosinci na našich farmářských trzích Heřmaňák, Kubáň a Náplavka můžete také zakoupit: česká jablka i hrušky v konzumní zralosti, různé dýně (Hokkaidó speciálně na podzimní polévky), med a koření, bylinky, bylinková pesta, vázané a hrnkové květiny, ale především adventní věnce, větve a přírodniny a mnoho různých neotřelých a netradičních dárků pro vaše blízké…