Sobota 18.9. na Heřmaňáku – poslední trh v září, vrací se Mlékárna Babina, a biofarma Babiny s vyzrálým biohovězím.

A poslední letošní trh, kde můžete koupit zásobu skvělých hrnkových bylinek ze Semic, pro domácí pěstování !
Doporučuji nepřehlédnout skvělé dresinky a čatní od Radky Bejdákové.
Super je, že se můžeme těšit na misky, vázy, hrnky od Daniel Machill Ceramics z holešovické dílny.

Seznam účastníků na sobotu 18.9.:

ZELENINA, BYLINY, OVOCE
Zelenina a byliny Šťastných / sezónní zelenina, byliny, saláty.
Fresh Greens / mikrozelenina a klíčky – nedorazí kvůli opravě auta.
Sady Bílé Podolí / letní jablka, broskve, švestky, maliny, jahody, borůvky lesní i zahradní, slívy, sušené ovoce.
Mošty Drykk / čerstvě lisovaná šťáva z českých letních jablek a dalších druhů ovoce.
Bylinky ze Semic / rodinná pěstírna bylin a sazenic pro domácí pěstování – pažitka, libeček, tymián, oregano, majoránka, máta,…

KVĚTINY
Květinářství Dřísy / tulipány, narcisky, vázané kytice, bylinky, sazeničky.
Atelier Lesem / tulipány, vázané kytice, věnce, dekorace.

MLÉKO, VEJCE, KUŘATA
Mlékárna Babina / mléko, jogurty, sýry, máslo, kefír, všechno z plnotučného mléka holštýnského skotu z pastvin.
Veronika Šejc Jedličková / selská kuřata, občas i krůtí nebo vepřové.
Farma Veseckých / vejce z chovu s volným výběhem.

CUKRÁRNA
Cukrárna Alchymista / káva od vynikajících baristů, pokud přinesete vlastní keep cup, máte z každé kávy 5,-Kč slevu.
Pan Buchta / pravé domácí buchty s tradičními i originálními náplněmi.

PEKAŘSTVÍ
Pekařství Kejval / kváskový a žitný chléb, rohlíky, koblihy, škvarkové placičky, ručně pletené housky, koláče, buchty.
Ten štrůdl / vdolky, štrůdly klasické i netradiční, bramboráky.
Tradiční pagáčky / s uzeným masem, škvarky, s olivami, se sýrem, a různé další.

MASO A UZENINY
Uzenářství Kvarda / uzená masa, špeky, jitrnice, jelita, tlačenka, tradiční uzeniny a paštiky, uzená masa.
Biofarma Babiny / hovězí maso a uzeniny v biokvalitě, vývary, játra, mleté maso.

DELIKATESY
JZT Kombucha / lahodný chlazený nápoj z čaje kombucha, fermentovaný, s příchutěmi maracuja, jahoda, bergamot, přírodní.
Beydyzka – kreativní kulinářství Radky Bejdákové / vyladěné dresinky, čatní, marmelády, oceněno medailemi z mezinárodních soutěží.
Chilli pikanterie / chilli papričky, čatní, omáčky a pasty z chilli.

ŘEMESLO
Daniel Machill / hrnčíř z Holešovic.
Roztomýdlo / květinová a bylinková mýdla – měsíčkové, meduňkové, růžové, lipové, rakytníkové, levandulové, dárková balení.
Peedle Needle /