Čeština English
obrázek

Po krátké pauze se znovu otevře Jiřák a to už ve středu 15. února 2012 a dále pak pravidelně v sobotu a ve středu až do konce sezóny. Znovu se příští týden otevře také Náplavka18. února 2012 v osm hodin.

Na Jiřáku se můžete těšit na klasický sortiment pečiva, sýrů, másla a dalších mléčných výrobků, uzenin, čerstvého masa, drůbeže, domácích marmelád a chutney, med a medové výrobky, občerstvení, horkého čaje či kávy. Postupně se s oteplováním bude přidávat sezónní zelenina a ovoce nebo květiny.

Kromě klasického sortimentu znovuotevřená Náplavka oživí a nabídne v sobotu 18. února také jednu specialitu – Podskalské grundle. Ty se lovily přímo z Vltavy ještě za první republiky. Připravovaly se velmi jednoduše v každé poctivé hospodě svérázného světa bývalé vorařské a dělnické čtvrti Podskalí.

Na první velkou akci se můžete těšit 21. února 2012 na Jiřáku (mimořádně úterý), kde bude probíhat Žižkovský Masopust. Kromě farmářského tržiště se můžete těšit také na muziku nebo tradiční průvod v maskách.

Farmářské tržiště Praha:
Náplavka – sobota 8:00 – 14:00
Jiřák – středa 8:00 – 18:00, sobota 8:00 – 14:00

1 jahoda2 jahody3 jahody4 jahody5 jahod (4 hlasů, průměr: 4,50 z 5)
Loading...
Příspěvek byl publikován v rubrice Aktuality, Informace, Jiřák, Náplavka se štítky . Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.