Čeština English
obrázek


ZAB HEŘMAŇÁK! 

V sobotu 22. 2. jako obvykle farmářský trh, ale teď navíc i Zabijačkové hody. Poctivý guláš nebo voňavá jitrnička? Přijďte i na ovar, zabijačkovou polévku, jelita, škvarky a tlačenku. Vše si můžete odnést také s sebou, ideálně do vlastních nádob. Zabijačkové hody pro vás dělá Uzenářství U Kvardů z Plzně. 
https://www.facebook.com/events/116926179720651/

Kdo tam ještě bude :) 
ZELENINA, BYLINY, OVOCE
Zelenina a byliny Šťastných / sezónní zelenina, byliny, saláty.
Sady Bílé Podolí / mošty, jablka, hrušky, rakytník, sušené ovoce, ořechy.
Bylinářství Zdislava / sušené byliny a směsi pro zdraví a imunitu.
Adam Vlasák / Mikrozelenina a klíčky (hrášek, slunečnice, vojtěška, aj.) do salátů. 
Mošty DRYKK / čerstvě pasterovaný jablečný džus.

KVĚTINY
Květinářství Dřísy / vázané květiny, věnce, květinové dekorace.
A možná: Lesem / vázané květiny, věnce, ručně vyšívané originály.

MLÉKO, VEJCE
Mlékárna BioVavřinec / mléko, jogurty, tvaroh, čerstvé i zrající sýry, syrovátky, zákysy.
Dvůr Kobylnice / vajíčka od slepic s volným výběhem.
Fransýr / špičkové a lahůdkové francouzské sýry z farem.

KAVÁRNA, CUKRÁRNA
Kavárna Alchymista / káva, irská káva.
Cukrářství U Andělky / originální zákusky a dorty od cukrářek z Vysočiny. 

PEKAŘSTVÍ
Pekařství Kejval / kváskový a žitný chléb, rohlíky, ručně pletené housky, koláče.
Slovenské pagáčky, Štrůdly / tradiční i netradiční pečivo: slovenské pagáčky, palačinky, buchty, štrůdly klasické i netradiční.

MASO a ZABIJAČKOVÉ HODY 
Uzenářství Kvarda / Zabijačkové hody – jitrnice, jelita, tlačenka, zabijačkový guláš, česneková zabijačková polévka s kroupami, prejty. Tradiční uzeniny a paštiky, uzená masa.
Biofarma Babiny / vyzrálé biohovězí, domácí klobásky z biomasa, hovězí vývar.
(Sikora Francouzské klobásy bude mít v lednu a v únoru zimní přestávku).

DELIKATESY
Mandlová / olej, mandle
Mama´s food / česko-makedonský projekt: pravý ajvar, lutenica, nakládaná zelenina.
Konečně vývar / kvalitní sterilované vývary ve skleničkách, s ochutnávkou, vývary pro vegetariány, i masové vývary.
Cejlonské koření / kvalitní české i exotické koření, massala chai.
(Chillipikanterie bude mít zimní přestávku).

OBČERSTVENÍ
Konečně vývar / dejte si místo ranní kávy horký vývar – masové i vegetariánské vývary.
Zabijačkové hody z Uzenářství U Kvardů: jitrnice, jelita, tlačenka, zabijačkový guláš, česneková zabijačková polévka s kroupami, prejty. Tradiční uzeniny a paštiky, uzená masa.
Počernický pivovar / na čepu Počernická 12° světlý ležák,  v prodeji v lahvích Barborka 13°, I.P.A. 15°, Počernická 12° a RED ALE 13° Valentýnský speciál. 
Počernický svařák s pomerančem. 

ŘEMESLO
Roztomýdlo / ručně tvořená mýdla s esenciálními oleji: růže, jasmín, meduňka, měsíček, tea tree, levandule.
Pletené čepice / Jana Stárková umí háčkovat i plést!

 

 

 

 

1 jahoda2 jahody3 jahody4 jahody5 jahod (zatím nehodnoceno)
Loading...
Příspěvek byl publikován v rubrice Aktuality, Heřmaňák, Přehled. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.