Čeština English
obrázek

V sobotu 19. 1. opět farmářský trh, teploty opět nad nulou! Začneme o něco později než v létě – začneme nejdříve v 9:00. Slibujeme, že zeleniny bude tentokrát dost :), zájem nás docela zaskočil – Veronika se Štěpánem jí přivezou tentokrát mnohem víc!

Seznam účastníků, sobota 18. 1.2020:

ZELENINA, BYLINY, OVOCE
Zelenina a byliny Šťastných / sezónní zelenina, byliny, saláty.
Sady Bílé Podolí / mošty, jablka, hrušky, rakytník, sušené ovoce, ořechy.
(Hrejkovické kysané zelí, Mošty DRYKK a Mikrozelenina Adama Vlasáka bude mít v sobotu 18. 1. zimní přestávku).

KVĚTINY
(Květinářství Dřísy i Lesem bude mít v sobotu 18.1. zimní přestávku, Květinářství Dřísy se vrátí již od 25. 1.).

MLÉKO, VEJCE
Mlékárna Krasolesí / mléko, jogurty, tvaroh, čerstvé i zrající sýry, syrovátky, zákysy.
Farma Veseckých / vajíčka od slepic s volným výběhem.
Dvůr Kobylnice / domácí vajíčka, máslo ghí.
Tyrolské delikatesy / sýry, špek a uzeniny z Tirol.
(Mlékárna BioVavřinec bude mít celý leden zimní přestávku).

KAVÁRNA, CUKRÁRNA
Kavárna Alchymista / káva, irská káva.
Cukrárna U Andělky / andělky, větrníky, věnečky, originální dorty, Pawlova.

PEKAŘSTVÍ
Pekařství Kejval / kváskový a žitný chléb, rohlíky, ručně pletené housky, koláče.
České buchty, Slovenské pagáčky, Štrůdly / tradiční i netradiční pečivo: slovenské pagáčky, palačinky, buchty, štrůdly klasické i netradiční.

MASO
Uzenářství Kvarda / tradiční uzeniny a paštiky, uzená masa.
Biofarma Babiny / vyzrálé biohovězí, domácí klobásky z biomasa, hovězí vývar.
(Sikora Francouzské klobásy bude mít v lednu a v únoru zimní přestávku).

DELIKATESY
Mandlová / olej, mandle
Konečně vývar / různé kvalitní vývary i s ochutnávkou, pro vegetariány i masové vývary.
Cejlonské koření / čerstvé a kvalitní české i exotické koření, vážené přímo na místě.
(Mama´s ajvary, Chillipikanterie, budou mít v sobotu 19.1. zimní přestávku).

OBČERSTVENÍ
Beach Burger / kvalitní burger, svařené víno.

1 jahoda2 jahody3 jahody4 jahody5 jahod (1 hlasů, průměr: 5,00 z 5)
Loading...
Příspěvek byl publikován v rubrice Aktuality, Heřmaňák, Přehled. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.