Čeština English
obrázek

Myslíte na svoje zdraví a na jaro? V sobotu 16. 2. by vás mohlo zajímat:
MARKÉTA KULHÁNKOVÁ – atelier nápaditých i praktických doplňků a oděvů.
KOZÍ FARMA DŘEVEC – kozí sýry, mléko, tvarohy.
LIPOVÝ MED  od Včelařství Dobrovolný, z Českého ráje.
Jarní tulipány a narcisky od českého pěstitele.  

LUCKY BROWNIES – čokoládové brownies z belgické tmavé i bílé čokolády: klasik, arašídové, jahodové, lemonies, blondies, chilli, malinové (vegan verze),
MARMELÁDOVÝ MLÝN – tradičně ručně vyráběné džemy, marmelády a sirupy
MAMMA´S – lahůdkové tradiční ajvary, čatní a pikantní zelenina.

Seznam účastníků 16. 2. najdete zde:

ZELENINA A HOUBY
Zelenina a byliny Šťastných / sezónní zelenina, byliny, saláty, houby.
Sady Bílé Podolí / mošty, jablka, hrušky, sušené ovoce, ořechy.
DRYKK / čerstvě lisovaný mošt.
Hrejkovické kysané zelí / tradiční kysané zelí bez chemie a konzervantů.

KVĚTINY
Květinářství Dřísy / řezané tulipány, narcisky, hrnkové petrklíče

MLÉKO, VEJCE
Farma Bio Vavřinec / mléko, jogurty, tvaroh, sýry, syrovátky, zákysy v biokvalitě.
Farma Veseckých / vajíčka od slepic s volným výběhem.
Kozí farma Dřevec / kozí sýry, mléko, tvarohy

KAVÁRNA, CUKRÁRNA
Cukrárna Alchymista / káva, zákusky, cheescakes, nápoje.
Lucky Brownies/ čokoládové brownies z belgické tmavé i bílé čokolády.
Cukrářství U šupinky / mini zákusky, větrníčky, ovocné košíčky, minikremrole, mini věnečky 

PEKAŘSTVÍ
Pekařství Kejval / kváskový a žitný chléb, rohlíky, ručně pletené housky, knedlíky mnoha druhů.
České buchty / kremrole, buchty klasické i originální varianty.
Slovenské pagáčky / se škvarky, se zelím, s olivami, se sýrem.
Ten Štrůdl / štrůdly klasické i netradiční.

MASO
Ekofarma Babiny / vyzrálé biohovězí, domácí klobásky z biomasa, hovězí vývar.
Uzenářství Loužeckých / tradiční uzeniny a paštiky, uzená masa.
Salámy z Vysočiny / salámy typu lovečák, vysočina, a klobásky uzené na bukovém dřevě.

DELIKATESY
Mandlová / olivový olej a mandle přírodní, slané, s bylinkami, s ume octem.
MAMMA´S / česko – makedonský projekt, lahůdkové tradiční ajvary, čatní a pikantní zelenina.
Marmeládový mlýn / sirupy, džemy, marmelády.
Včelařství Dobrovolných / pastový, lipový, květový a lesní med, medovina a svíčky, horká medovina.

ŘEMESLO
MARKÉTA KULHÁNKOVÁ / atelier nápaditých i praktických doplňků a oděvů.

OBČERSTVENÍ
Vinařství a minipivovar / vína, svařené víno z Vinařství Vít Sedláček na Moravě, ležák z minipivovaru Isao.

1 jahoda2 jahody3 jahody4 jahody5 jahod (1 hlasů, průměr: 1,00 z 5)
Loading...
Příspěvek byl publikován v rubrice Aktuality, Heřmaňák, Přehled. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.