Čeština English
obrázek

Seznam účastníků 9. 11:
ZELENINA, BYLINY, OVOCE
Zelenina a byliny Šťastných / sezónní zelenina, byliny, saláty.
Sady Bílé Podolí / mošty, jablka, třešně, sušené ovoce, ořechy.
DRYKK / čerstvě lisované mošty.

KVĚTINY
Květinářství Dřísy vyjímečně nepřijede, jinak bude pravidelně až do vánoc. 
Lesem / vázané květiny, věnce, ručně vyšívané originály.

MLÉKO, VEJCE
Bio Vavřinec / biokvalita – mléko, jogurty, tvaroh, sýry, syrovátky, zákysy.
Dvůr Kobylnice / vajíčka od slepic s volným výběhem, kuřecí z volného chovu.
Fransýr / špičkové a lahůdkové francouzské sýry z farem.  

KAVÁRNA, CUKRÁRNA
Kavárna Alchymista / káva, nápoje.
Cukrárna U Andělky / originální zákusky a dorty od cukrářek z Vysočiny.

PEKAŘSTVÍ
Pekařství Kejval / kváskový a žitný chléb, rohlíky, ručně pletené housky, koláče.
České buchty, Slovenské pagáčky, Štrůdly / tradiční i netradiční pečivo: slovenské pagáčky, palačinky, buchty, štrůdly klasické i netradiční.

MASO
Uzenářství Kvarda / tradiční uzeniny a paštiky, uzená masa.
Sikora Francouzské klobásy / delikatesní uzeniny s ořechy, lanýži, houbami, aj.
Biofarma Babiny / vyzrálé biohovězí, domácí klobásky z biomasa, hovězí vývar.
Husí farma Kalhov / čerstvé chlazené husy z české farmy z Vysočiny.  

DELIKATESY
Mammas / česko-makedonský projekt: pravý ajvar, lutenica, nakládaná zelenina.
Mandlová / olivový olej, španělské mandle natural, nebo s ume octem, rozmarýnem, pražené.
Cejlonské koření / sypané koření a sušené byliny, od skořice, přes kari až po majoránku.  

OBČERSTVENÍ
Vegan Grill / Beyond Sausage (grilované rostlinné klobásy) a Vegan burger, bez sóji a bez lepku.
Svařené víno najdete tentokrát u kavárny Alchymista.

ŘEMESLO
Bezobalová ekodrogerie a ekokosmetika / mýdla, prací gely, čističe, zubní a vlasová kosmetika, kuchyňské potřeby, nerezová brčka, šampony, tuhá i tekutá mýdla, krémy a balzámy, dekorační kosmetika.

1 jahoda2 jahody3 jahody4 jahody5 jahod (zatím nehodnoceno)
Loading...
Příspěvek byl publikován v rubrice Aktuality, Heřmaňák, Přehled. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.